Prissättning

Gratismedlemskap - Du kan skapa en profil, ställa in dina preferenser och söka. Du kan också ta emot meddelanden. Du kommer endast att kunna läsa och svara på meddelanden från Guldmedlemmar. Du kan inte läsa eller svara på meddelanden från Silvermedlemmar.

Silvermedlemskap - Som Gratismedlemskap men du kan svara på alla meddelanden och skicka meddelanden till alla. Till Gratismedlemmar skickas en e-postnotis om ditt meddelande men de måste uppgradera för att kunna läsa och svara på det.

Guldmedlemskap - Som Silvermedlemskap, men ALLA medlemmar kan läsa och svara på dina meddelanden. Detta alternativ ger full tillgång till alla medlemmar, båda betalde och gratis.

Garanterat medlemskap - Vissa medlemskap kan ha erbjudits med Partnerskapsgaranti. Om det nämnda antalet partnerskap inte har uppnåtts under den betalda uppgraderingsperioden kan du ansöka om en gratis förlängning av din uppgradering tills målet nås. För mer relevant information se användarvillkoren.

Kommersiellt medlemskap - Du kan erbjuda kommersiella tjänster och externa kontaktuppgifter (vanligtvis ej tillåtet). Meddelandefunktionen begränsas till att besvara andra medlemmar, för att medlemmarna inte ska uppleva att de blir spammade. Detta passar terapeuter som vill bygga ett kundnätverk samt fylla kalendern med erbjudanden lämpade för den som inte vill betala fullt pris för massage.

Plan Pris